silentstorm

be strong & get skinny

06:52

Kategori: tankar

godmorgon! nu börjar jag precis jobbet, jag längtar redan tills jag slutat. idag ska bli en sjukt bra dag!
image description

frågor & svar.

Kategori: frågor & svar

gokväll! kom nyligen hem från jobbet. så skönt att denna dag är över! glömde ta mina antidepressiva igår, så var helt svimfärdig på jobbet idag. så fett ovärt! i alla fall, hoppas ni alla har haft en fin dag & vad roligt att det trillat in lite frågor. ni är gulle!

hur mycket är du beredd att offra för att gå ner i vikt?
jag är beredd på att offra mycket. det är viktigt för mig att prioritera! vad är viktigast för mig? behöver jag det här? om jag känner för att köra ett hårt träningspass istället för en vinkväll med tjejerna, så är det träningen som prioriteras. om jag ska på kalas där det serveras mycket mat & jag inte väljer att ta något, men får skit för det, då väljer jag hellre att ta "skiten" istället för att ta något litet för att slippa tjötet. blod, svett & tårar helt enkelt! uppoffringar finns ju i stora & små skalor & jag är beredd att offra allt för vad som är viktigast för mig & min kropp.

hur länge har du försökt gå ner i vikt?

sen jag var 17 år ungefär. när jag slutade gymnasiet, så slutade jag dansa (gick en dansutbildning) & det var då jag gick upp i vikt. har dansat sen jag var 5 år & jag har spelat fotboll sen jag var 10 år, så jag har alltid varit fysiskt aktiv. men när jag tog studenten & flyttade ihop med min kille, så gick jag upp som fan.

vad drömmer du om att göra i framtiden?

min allra största dröm är att få jobba som psykolog. även vara danslärare vid sidan av på fritiden! jag vill aldrig tappa dansen.

hur är det med dig?

just nu mår jag helt okej. stabilt liksom. har vart inne i en liten jobbig period ett tag! jobbet tar mycket kraft just nu & har haft lite problem med några av mina bästa kompisar. som jag trodde var mina bästa kompisar! allt som egentligen fått mig glad är min nuvarande vikt, min pojk & min familj. måste även säga bloggen har fått mig på mycket gott humör! ni alla är så himla fina bara.

vad jobbar du med?
jag jobbar som personlig assistent på heltid. har jobbat som det i ett år nu. världens bästa jobb, men det finns riktigt jobbiga stunder också. man måste ha ett jävla psyke alltså & man tar alltid med sig jobbet hem. idag är en sådan dag!

hur gammal är du?
jag har precis fyllt 21! lammkött, va

hur länge har du o din kille varit tsammans?
jag & min pojk har närmare bestämt vart ihop i 3 år, 2 månader & 16 dagar. världens finaste är han!

vad är din högsta, lägsta, nuvarande och målvikt?
högsta: 73 kg.
lägsta: 54,5 kg.
nuvarande: 56,7 kg.
målvikt: 53 kg.

hoppas att ni fick någorlunda vettiga svar på era frågor:) nu ska jag gå ut & ta min kvällscigg & sedan blir det hopp i säng. börjar 7 imorgon!no return from here.

Kategori: tankar

hur ska jag kunna somna redan nu? måste måste måste få min sömn inatt! jobbar ett 14 timmars pass imorgon & så många timmar+lite sömn=katastrof. ställer alarmet på klockan 5, visst är mitt liv fantastiskt? längtar till mina semesterveckor, bara två veckor kvar(!!!!) då drar jag & sambo utomlands, underbart.
jag har ju inte direkt sketamycket läsare va, men tänkte köra en frågestund! fråga vad ni vill, så ska jag svara på dem imorgon kväll när jag slutat jobbet.
ta hand om er så länge & shoot!♥

keeping it simple.

Kategori: weight loss challenge

tänkte hänka på forthesimplehearts two month weight loss challenge.

mitt mål för nästa vecka(med start från imorgon):
äta regelbundet!!! inte skippa någon måltid, även om jag inte är hungrig. så att jag inte får något hetsåterfall!

DAY ONE.
how tall are you, what do you currently weigh, and what do you hope to weigh after the 60 days? be realistic.

jag är 1, 60 cm & väger just nu 56,7 kg. jag hoppas att efter dessa 60 dagar väga 53kg. 3,7 kg på 60 dagar känns realistiskt.

DAY TWO.
what is your MAIN reason for wanting to lose weight? be honest.

den största anledningen till att jag vill gå ner mer i vikt är för att jag vill trivas bättre i min kropp & inte behöva skämmas över hur jag ser ut.


dumma mig.

Kategori: tankar

förlåt, förlåt. har inte kunnat med att blogga. känner mig så sämst! har skitit i maten totalt i två dagar nu, blir så ledsen på mig själv. gick ner 5,5 kg på 11 dagar & vart så jävla nöjd. men jag äter bara mindre & mindre tills jag inte klarar av det längre & hetsar tillslut. ATT JAG ALDRIG LÄR MIG! jag måste ha t å l a m o d. snälla fina ni, om det läser det här. hjälp mig!!!! snälla.. behöver pepp.. imorgon blir det nya tag! måste göra det här för mig själv.

gör om, gör rätt. ett litet steg bakåt, men nu fan ska det bli två steg framåt!so they say.

Kategori: tankar

jag var så lycklig när jag vägde mig igår! 55,3 kg. inte långt kvar nu! körde monsterpass på gymmet igår & det var så skönt. dock blir det vilodag idag. håller på att tvätta för fullt(suck..) & sen vid lunchtid drar jag & solar. börjar jobbet klockan 14. bara idag & imorgon kvar, sen är jag ledig fredag & lördag! underbart.

önskar verkligen jag kunde lägga ner mer tid på bloggen än vad jag gör. men den här veckan jobbar jag 50h & pojken är hemma & är ledig, så jag har liksom ingen "ensamtid" helller. men så fort jag får ensamtid över här hemma så ska jag sätta mig med designen & engagera mig lite mer. men for the moment får det tyvärr bli lite småhaffiga inlägg.

monday.

Kategori: tankar

hej! hoppas allt är bra med er! det är ju ändå måndag:) igår vägde jag mig på kvällen & då vägde jag 56. så denna veckans delmål är att gå ner till 55 kg. hinner dock inte träna idag, jobbar kväll. jobbar kväll hela denna veckan, så då blir det morgonträning, vilket jag älskar! så imorgon ska jag bege mig till gymmet.
hoppas att ni alla får en asbra dag, en dag full med nya tag, ny inspiration & ny motivation!

tips.

Kategori: tips

tänkte tipsa om några dietpills som jag äter! får hur bra energi som helst av dem, ökar prestationen & den ökar dessutom förbränningen. den ska tas senast en halvtimma innan träning. ni hittar den på fitnessbutiken!

image description

hard work will give you the result.

Kategori: pepp & inspiration

image descriptionimage descriptionimage description

create your own destiny.

Kategori: tankar

underbara lediga dag! monsterpasset för denna vecka är över & njuter för fullt av att bara vara hemma. har ätit lite miniyoghurt med müsli till frukost & åt precis tacosallad. om en timma drar jag till gymmet & köttar. drar nog iväg & solar en stund ikväll med:)
så skönt att alla svullokilon är borta, har gått ner 4,6 kg den här veckan. helt sjukt! men det är bara "tomma" kilon som jag ätit upp mig på när jag hetsat & gått ner när jag tränat & ätit mindre! 3,3 kg kvar till drömvikt. kan knappt själv fatta vilket år jag har haft. när jag kommit till min drömvikt så har jag sedan oktober gått ner 20 jävla kilo. på sjuk motivation, en massa träning, viktväktarna & självdisciplin. det har verkligen vart mitt år det här året & jag är så sjukt lycklig över hur bra det har gått!
när man väl bestämt sig så finns det inget som kan stoppa en. när man väl har viljan så ska man bara se framåt & pusha sig själv & aldrig tveka på sig själv. det är en själv som har ansvar för vad man stoppar i sig & det är en själv som tar ansvar över om man tar tid till träning eller inte! det är bara du som bestämmer. så sluta aldrig tro på er själva, för ni kan klara allt!

bad day.

Kategori: tankar

har knappt kunnat blogga något, har vart som en stressad gris hela veckan. & imorgon har jag ett 14 timmars pass på jobbet. sådär lagom pepp! har haft en riktig skitdag idag. maten & allt går kanon & vikten just nu ligger på 56,4 kg. 1,6 kg kvar till 55 kg & 3,6 kg kvar till mitt mål. så där finns det inga worries & självdisciplinen & motivationen är på topp.

vart dock ute igår & tog några glas vitt (ÅNGEST!!!). & hela kvällen var späckad med drama, tack & lov vart jag inte inblandad. går på antidepressiva på grund av min ångest & när jag dricker så får jag sån ångest dagen efter, som jag inte kan kontrollera. jag hatar att leva med min orolighet, med min paranoia. är så trött på att min fina kille få stå ut med mig ibland. jag hatar staden jag lever i & jag vill bara komma härifrån.

ibland blir jag bara så trött. kan inte allt bara vara bra för en liten stund? när allt går bra med min viktnedgång & min träning & jag börjar bli lycklig över hur min kropp ser ut, kan inte allt annat runt omkring funka också?

förlåt för ett deppigt inlägg.

in the end, it's all worth it.

Kategori: pepp & inspiration

image description

i was born to do this.

Kategori: pepp & inspiration

image description

day 3.

Kategori: tankar

har haft full rulle hela dagen!! jobbat, gymmat, träffat svärföräldrar & kom precis ut ur duschen! börjar 7 imorgon så det får bli läggdags för mig här. hinner inte lägga ut intaget idag, men landade runt 800 kcal & har bränt 400, så jag är nöjd! önskar att jag hann blogga lite mer, men jag får ta igen det imorgon!
har hunnit kolla igenom en del av era fina bloggar & ni är så himla duktiga. glöm aldrig att ni är starkare än vad ni tror & sluta aldrig kämpa! man är för grym för att ge upp.
stay strong!

day 2.

Kategori: matdagbok

frukost
lätt blåbärs youghurt 2,5 dl - 87 kcal
färska blåbär, 100g - 57 kcal
lunch
gulashsoppa - 151 kcal
middag
naturdietdryck - 180 kcal
kvällsmat
3 finncris - 60 kcal
2 msk lättphiladelphia - 33 kcal
gurka
övrigt
2 nektariner - 94 kcal
: 662 kcal & -1kg
image description

give it to me.

Kategori: tankar

hej & tjännamors!
kom precis hem från gymmet, det var så skönt, som jag längtat. körde powerwalk på bandet i 1h & brände 823 kcal & så körde jag styrka (armar, mage) i 1 & ½ timma. så är rejält mör i kroppen just nu. tänkte dra gymmet imorgon med när jag slutat jobbet. jobbar fyra veckor till & så har jag nästa semester i tre veckor & då jävlar måste jag vara fit, för då ska jag utomlands!

nu ska jag dra iväg & luncha med en kollega, stay strong!

perfection is another word for being thin.

Kategori: tankar

jag tänkte lägga ut lite småanonyma & oskyldiga fakta om mig, så man åtminstone kan få ett litet "grepp" om vem jag är.

ålder: 21 år.
kön: tjej.
längd: 160 cm.
hårfärg: blond
civilstånd: har vart ihop med min sambo i mer än 3 år.
drömmar: att komma in på min utbildning till hösten.
det bästa jag vet: förutom sambo, familj & vänner så dansa. har dansat i hela mitt liv & gick en dansutbildning i gymnasiet. dansen är min tillflykt!
det värsta jag vet: min vikt just nu, falskhet & crappy friends.
image description
d r ö m k r o p p e n.

day 1.

Kategori: matdagbok

åh, kom precis hem här! fikade med tjejerna i mer än 4 timmar, vilket betyder att jag varken hann träna eller sola.. bu. men jag får ta igen det imorgon & köra monsterpass på gymmet imorgon. imorgon får det bli en timma på löpbandet & 1 timmar armar & mage. annars har maten gått kanon!
frukost
kaffe
1 ägg - 70 kcal
lunch
grönsakssoppa - 111 kcal.
middag
yoghurtsmoothie med mango & blåbär - 80 kcal

kvällsmat
keso med valnötter & torkad frukt - 210 kcal
:481 kcal & 0,9 kg på vågen hittills.

busy day.

Kategori: tankar

ja, idag har jag en hel del att göra! har storhandlat & håller på med tvätten just nu. har hur mycket tvätt som helst efter semestern! multitaskar lite & gör i ordning mig samtidigt. jag ska ner till stan & träffa tjejerna över en fika. fika som i grönt te för min del. ikväll blir det förhoppningsvis powerwalken & slänga sig in i solariet en stund. ska publicera ett inlägg med maten senare, även ett inlägg om lite småfakta om mig.
hoppas ni fina får en fortsatt mysig måndag♥

don't wish for it, WORK for it.

Kategori: pepp & inspiration

pursue your dream.

Kategori: tankar

älskade lägenhet! har precis kommit hem från semestern & njuter redan av att vara hemma. jag vill bara att morgondagen ska komma så att jag får köra stenhårt. jag ska inviga min träningsvecka med 1 mil powerwalk & styrka tänkte jag & den här veckan blir det banne mig hundra procent skärpning på maten. hoppas ni får en fortsatt mysig söndag♥.
ps. bloggar från mobilen, så fort jag hinner så ska jag sätta mig med designen.
image description

this is me.

Kategori: bilder på mig

eftersom jag startade bloggen idag, så tänkte jag inviga den med ett kort på mina f e t a ben. vet inte varför jag lägger ut den, men på något tragiskt sätt så finner jag tröst i att publicera den. för övrigt, vad roligt att några har hittat hit. ni är så välkomna så!
image description

Keep pushing me forward.

Kategori: tankar

jag har under detta år gått ner 17 kg. 17 jävla kilo & jag har vart så jävla lycklig. men nu har sommaren smygit sig på & självdisciplinen har inte varit där den skulle varit, därav några kilo mer på vågen. jag måste komma ner till mina fina 55 igen & därifrån börja klättra ner ännu mer. har haft semester i en vecka nu & förlorade kontrollen totalt. åker hem imorgon & på måndag blir det nystart. älskade nystart!
så från & med måndag kommer detta ske:
X diet & publicera matdagbok
X sätta igång med träningen igen
X sola
X shoppa

jag måste ta kontrollen över mitt liv igen, är trött på dessa upp & ner perioder. jag har mitt mål precis framför mig, jag måste bara klara av slutspurten.
jag måste göra det här för mig själv. jag tänker göra det här för mig själv & jag ska fanimig klara det!

perfekt.

Kategori: tankar

image description

en tyst storm.

Kategori: tankar

det är precis vad jag är. en definition av min existens. jag tar mig fram i livet, precis som vem som helst, som en i mängden. men innanför min spralliga & utåtriktade fasad, finns ett kaos. ett kaos full av ångest, social fobi, utmattning, panikångest & dåligt självförtroende. & allt jag begär är att få vara lycklig, älskad & smal.